Joulu oli ja meni, lunta ei täällä etelässä näkynyt.. Vettä sitäkin enemmän.. Millonkohan sitä tulee, vai tuleeko ollenkaan? Aatto vietettiin vanhemmillani ja joulupäivänä käytiin syömässä mummolla ja vaarilla. Jouluruokaa en halua nähdä vähään aikaan kiitos. 
Joulun alla ei tehty oikeastaan mitään kummempia, koska mulla oli töitä ihan riittämiin, lenkitkin jäi välillä lyhyiksi, ja kyllähän se koirassa näkyi. :/ Onneksi joulu on kerran vuodessa, ja ollaan taas päästy vanhaan rytmiin takaisin. 
Tässä pieni video parin viikon takaa agitreeneistä

Ja sitten niitä tavotteita... 
Tämän vuoden tavoitteet näyttivät tältä:

Mimmi pysytään terveenä ja pidetään hauskaa :)

Stella lonkka- ja kyynärkuvat, jos TK1 ei napsahda tämän vuoden puolella, niin sitten jätetään ALO siihen ja aletaan treenaamaan AVO:a varten, korkataan se AVO (jos neiti oppii pitämään noutokapulasta) Käydään näyttelyssä hakemassa se "pakkokakkonen" Agi puolella sitten vois hinkata ne kepit edes jollekkin tasolle, että joskus voitaisiin korkata kisaurakin! :) Ja toki pysytään terveenä ja pidetään hauskaa!

Tavoitteet toteutuivat, tokon puolella ei TK1:nen kyllä tullut plakkariin vuonna 2010, vasta tämän vuoden lopussa, avoinkin korkattiin ja nouto on nykyään TOSI siisti juttu! Luustokuvissakin käytiin ja hyvältä näytti! Molemmat koirat pysyivät terveinä ja hyvä niin! Agin osaltahan me sitten ylitettiin tavotteet, kepit opittiin paremmin kuin jotenkuten ja kisaamaankin päästiin jo tänä vuonna, yksi nollakin on jo plakkarissa :) "Pakkokakkonenkin" saatiin, vaikkei arvostelu ollut kovin valaiseva.

 

Sitten se vuosi 2012

Mimmi pitäytyy viime vuoden tavoitteessa ja käy ehkä pyörähtämässä vetskuissa muutaman kerran tai ei ollenkaan..

Stella saa hankkia avoimesta sen ykköstuloksen, opetellaan siis makaamaan paikallaan. Käydään pyörähtämässä jossain näyttelyssä, jos tuomari tahtoisi antaa vähän enemmän palautetta koirasta, ja kun koira on vihdoin ja viimein kehittynyt. BH-koetta voitaisiin yrittää, jos paikkamakuu alkaa toimimaan. Muuten PK-puoli pysyy varmaan aika samana kuin tähänkin asti, toivotaan että joku päivä saataisiin treenattua sitäkin enemmän! Agissa voitaisiin yrittää päästä kakkosiin ja opetellaan käyttäytymään lainaohjaajan kanssa! :) Pysytään myös terveenä ja onnellisena! :) <3


JouluStella