Viikonloppu meni pitkälti Stellan kanssa treenatessa.
Ollaan nyt alettu ottamaan "tässä" käskyä, ihan agiliitoa ajatellen. Kauhee hinku agiliitämään, mutta onhan toi ipana jo seitsemän kuukautta, niin kohta uskaltautaa jo ilmottaa jollekkin kurssille, kun ei vaan ota niitä maxihyppyjä. Ja hyppiähän toi osaa, en usko meidän agilityuran jäävän siitä kiinni. Äiti tosin muisteli Pabloa, ja kertoi, että se piti opettaa hyppäämään.
Muutakin ollaan kuitenkin tehty. Seuraamista ja sivulletuloa ollaan hinkattu, pitäis tosta sivulletulosta vaan saada oma käsiapu pois. Kyllä se siihen tulee. Paikallaoloa ollaan treenattu tosi pienellä ajalla. Välillä siitä sitten luoksetulo, ja välillä taas ollaan paikallaan kunnes neiti vapautetaan.
Ja sitten se luoksetulo. No joo, Stella on nyt keksinyt ihan täysin uuden jutun, alunperinhän ollaan ajateltu ja treenattu luoksetuloa niin, että Stella istahtaa eteen, mutta mitäs meidän pikkutyttö on kehittänytkään mamman päänmenoksi!? Enhän mä nyt siihen eteen istu, kun sivulle on paljon kivempi tulla! Hohhei, no onhan se kiva, että sivulletulo on noinkin hauskaa. Täytyy nyt pistää mietintämyssy päähän ja suunnitella asia, että jätetäänkö se nyt tohon mistä tyttö selvästi tykkää, vai muutetaanko homma siihen mistä MINÄ tykkään!
Sunnuntaina käytiin äidin kanssa lenkillä, mentiin pellolle. Eikä Stella ainakaan ollut naamaansa myöten mutanen! No onneks tytöllä oli hauskaa. Siinä sitten otettiin vähän häiriötreeniä. Kun Mimmi huuteli jotain äidille, ja äiti katteli vierestä miten hommat hoituu. Se minimaalinen hetki paikallaan ei onnistunut naama äitiä ja Mimmiä päin, mutta kun koira käännettiin ympäri homma toimi! Otettiin vähän haku treeniäkin. Kaksi ensimmäistä kertaa Stella näki kun juoksin piiloon, ei kuitenkaan nähnyt minne. Etsii nyt kuitenkin huomattavasti paremmin kuin aikaisemmilla kerroilla. Kolmas kerta olikin sitten hankalampi, menin pellolla vanhan ladon taakse piiloon, ja ilmeisesti tuuli sekotti Stellan kokonaan, koska se oli lähdössä kokoajan väärään suuntaan. Aika paljon joutui äiti auttamaan, mutta jälleennäkemisen riemu oli suunnaton, kun mamma löytyi sieltä hankalasta piilostaan! :) JEE! Ilmaisuja ei olla edes vielä harjoiteltu, koska Mandyn vanhoja liivejä ei ole löydetty. Enkä ole vielä keksinyt kuinka saada ton yhden haukkumaan, ellen sitten käytä apuna youtubia, ja laita sieltä videota pyörimään jossa koira haukkuu, sillon Stella kyllä haukkuis. Vai tuleekohan tosta rullakoira?

Rockyn yskä ei ole vieläkään loppunut, vaikka antibioottikuuri lähenee loppuaan. :/ Jyri sanoi huomenna soittavansa eläinlääkäriin. Kyllähän se nyt tiedetään, että yskä voi jatkua suht pitkään, mutta tänäänkin aamulenkillä mua veti pikkuaussie ja mä sain aikalailla vetää perässäni huskya. Yli viikko ilman pitkiä lenkkejä kyllä näkyy jo ton ikäisessä koirassa, hoikka se on onneksi vielä (siitä minä pidän huolen) lihakset sillä on pienentynyt ja yleiskunto muutenkin huono, toivottavasti ukko paranee tosta. Eihän se ton kokoseks koiraksi enään mikään nuori ole. Rockyn agilityuraa ei siis enää suunnitella yhtään pidemmälle, yleiskunnon nostamisessa menee kuitenkin ton ikäisen koiran kanssa hetki. Kuhan sen nyt kuitenkin sais ensin terveeksi!