Tänään mentiin Lauran ja Urho-veikan kanssa Hyvinkäälle mätsäriin! :) Paikalle saapui myös kasvattaja ja Robi-veikka. Stella oli iloinen nähdessään Katin.
Kehässä kaikki kolme sisarusta käyttäytyi tosi hyvin. Stella liikkukin ihan nätisti, ensin kun mentiin odottelemaan omaa vuoroa kehään tuntui siltä, että nyt ei homma toimi. Stella katseli ympärilleen, haisteli maata, ihmetteli muita koiria eli siis kaikkea muuta, kuin olis keskittynyt muhun! Tilanne onneksi muuttui, ja Stella huomasi olemassa oloni (tai siis  lauantaimakkaran) ja seisoi tosi nätisti paikallaan, tais vaan kerran tarjota istumista! Ai että mun ipana on viisas!
Stella ja Urho saivat punaiset nauhat ja Robi sinisen.
Ensin jännitettiin sinisten loppukehää, Robi valittiin jatkoon ja lopulta sijoittui sinisten toiseksi! :) UPEETA!
Sitten tuli punaisten vuoro, Stella käyttäytyi vielä paremmin kehässä kuin aikaisemmin, tai ainakin musta tuntu siltä. Stella ja Urho valittiin molemmat jatkoon. Urho sijoittui kolmanneksi ja Stella toiseksi! 
Kuvasaldo jäi vähäiseksi, mukana kun oli vaan toi ixus. Ja täytyy myöntää, että EOS:in jälkeen ixuksella otettuja kuvia kattoo ihan eritavalla! Hallissa sillä on aika turha ottaa kuvia, liikaa tsoomia, niin kuva on pimeä. :/ Ajateltiin kuvaussessiota ulkona, mutta sää ei ollut meidän kanssa samaa mieltä. Päätettiin sitten lähteä kotiin.

Ps. Kati toiveesi on kuultu, muutama kuva pentunäyttelystä täällä