Hetkeen ei olla kirjoiteltu mitään.

Viime viikonloppuna oltiin Stellan ja Rockyn kanssa Paimiossa asti match show:ssa, tuloksena, Stellalle punainen nauha ja Rockylle sininennauha, pentu käyttäytyi paremmin kuin vanhus! Rockylle koko homma oli vaan yhtä kivaa vetämistä!

Eilen käytiin sitten tyttöjen kanssa käyttämässä Stellan veljen omistajan hallivuoro purinalla. Ensin otin Mimmin sisään. Ääntä lähti taas enemmän kuin laki salli, mutta homma meni tosi hyvin, kontaktit puomilla UPEAT! Kepit meni hyvin, vähän piti muistuttaa kummalta puolelta pitää alottaa kepit. Hyppyjä ei otettu paljoa selän takia, lähinnä siis  puomi, pussi ja keppi treeniä. Pari kertaa mentiin keinukin, eikä saatu sitä viime kesäistä lentokeinua. Joka kerta odotti nätisti. Tosin vauhtiahan ei ehditty keräämään, kun suoritettiin maksimissaan neljän esteen sarjaa. Hyvin kuitenkin meni, on se Mimmi vaan niin mahtava.
Sitten vuoroon tuli Stella, ja hitsi kun oli pelottavaa! Eipä siis tehty mitään erikoisempaa, koska Jyri ei jaksanut tulla mukaan, ja äidillä oli kouluhommia tehtävänä. Lähinnä kuitenkin tehtiin hallista kiva paikka, siellä saa namia. Onkohan meillä alkamassa "mörköikä", koska eräs mies tuli juttelemaan meille, ja Stellaa pelotti. Meni mun jalkojen taakse piiloon ja huuteli sieltä, onneksi kuitenkin kyseessä oli ihminen joka osaa olla koirien kanssa, ja käänsi katseensa pois Stellasta ja antoi Stellalle nameja.
Ja nyt sitten tuli se suuri päätös uuden auton ostosta, näiden kahden kanssa ei enää mennä agiliitämään Micralla, laitoin Stellan autoon, ja Mimmillä oli kierroksia rähähti kerran, ja eiköhän nämä kaksi ollut toisissaan kiinni, sain ne erotettua ja Mimmi meni omalle paikalleen jalkatilaan ja Stella oli takapenkillä. Uutta tilannetta ei onneksi saatu aikaiseksi. Stellan käytös Mimmiä kohtaanhan on ollut kokoajan melko dominoiva, kaikkille muille koirille melko hyvin alistuu, mutta Mimmin nähdessään se nostaa itsensä. Molemmat ovat kuitenkin melkoisia mammanmussukoita, luulen siis itsekkin aiheuttavani tilanteen, Mimmillehän on ollut alusta asti rankkaa, että sillä on nykyään "kilpailija", eikä se ole enää THE NUMBER ONE. Ja tilannettahan pahensi ne kierrokset, Mimmi kun on mitä on, ja siihen vielä toi pikkuipana päälle, niin soppa on valmis.
Treeneistä jäi Mimmin kanssa hyvä maku, mutta silti sellanen ärsyyntyinesyys, kun se vaan on niin mahtava, mutta kisaaminen ja treenaaminen ei vaan enään onnistu :/
Stella taas yllätti negatiivisella tapaa alkukäyttäytymisellään, mutta loppua kohden homma alkoi sujumaan, koko treeni ajan Stellaa pystyi kuitenkin pitämään vapaana, koska tiesin ettei se ole lähdössä mihinkään.

Tänään oli sitten Rockyn agiliidot, treeneissä harjoiteltiin takaaleikkausta, Kouluttaja oli toisen esteen päässä antamassa palkan, siitä että matka jatkuu, vaikka ohjaaja siirtyisikin toiselle puolelle. Keppejä otettiin pariin otteeseen. Homma sujui taas ihan hyvin. Treenien lopussa heittelin vielä Rockylle nameja esteiden yli.