Lauantaina ajeltiin Somerolle Capricole-paimennuspäivää viettämään. Somerolle saavuttuamme huomattiin, että neiti oli päättänyt aloittaa juoksut. Tästä johtuen juhannussuunnitelmat menivät uusiksi. Tälle kuulle oli suunnitteilla parit startit agissa, mutta eipä startatakkaan, agirotu jää myös meiltä.
Mutta asiaan, kolme kertaa käytiin lampailla, ja Stella oli näytti taas sen ihanimman ja kauheimman puolen itsestään.. Vietissä ei meinaa aivot toimia ollenkaan. Hyvin pyörii lampaiden ympärillä ja selvästi on ajatusta pitää lauma kasassa, mutta kun ei sitä saa pidettyä niiden takana :D Mitkään käskyt eivät menneet perille, sain useempia kertoja napata neitiä poskesta kiinni ja keskustella asioista, mutta ei paljoo kiinnostanut! Mutta koirahan syttyi taas kerran lampaille, juoksut varmasti vaikuttivat kuuliaisuuteen omalta osaltaan, koska Stella on juoksujen aikana hyyyvin rasittava. 
Oli mukavaa nähdä muitakin Capricole koiria, ja kaikilla koirilla oli selvästi ajatusta siitä mitä tekevät, kukaan muu ei vaan ollut ihan samanlainen jääräpää kuin Stella. 
Kouluttajakin totesi Stellan toimintaa katsoessa, että ei vissiin oo ollut mikään maailman helpoin koira, joo ei. Kasvattajakin totesi, että siitä on kyllä sanottu! Ja onhan siitä ollut puhetta useita kertoja ennen pennun ostoa ja pennun oston jälkeenkin! Ihana koira Stella kuitenkin on <3 
Kotiin mennessämme huomasin, että Stella ontuu, kotona tutkin asiaa tarkemmin ja Stellalla on vekki anturassa, mistä lie tullut, olen sitä tässä nyt putsaillut ja rasvannut, toivotaan että paranisi nopeasti. Aksaamaanhan ei olla juoksujen takia muutenkaan menossa, mutta tokoilukin saa jäädä hetkeksi sivuun, kun Stella on siinäkin vallan vauhdikas kaveri. Tänään liikkuminen näytti jo paremmalta, pari päivää mennään lyhyempiä hihna lenkkejä, ettei Stella kauheasti pääse riekkumaan.