Stella aloitti viime viikolla juoksut ja Stellan leikkaaminen on kyllä taas käynyt mielessä. Inhottavaa kun niin ihana ja kiltti koira muuttuu hormonien takia niin paljon, nyt Stella on rähissyt naapurin koirille rappukäytävässä, ulkona ei ole ongelmia. Eikä normaalisti muutenkaan. Kaikki hajut kiinnostaa, ulkona voitaisiin seistä samassa kohdassa varmasti toista tuntia jos minä vain antaisin. Onneksi ne ei kestä pitkään!

Vielä ainakaan juoksut eivät ole kuitenkaan vaikuttaneet Stellan työmotivaatioon ja työskentelyyn. Ollaan saatu tosi hyviä tokoiluhetkiä aikaiseksi. Neiti nauttii täysin siemauksin näistä hetkistä. 
Aamulla tokoiltiin viimeksi, aloitettiin noudoilla, ne oli mahtavat! Jos pieniä pöhähdyksiä ei oteta huomioon. Tosi nätisti palautti sivulle kapulan. Sitten otettiin vuoroon seuraamiset, palkkailin mahdollisimman paljon oikeasta paikasta ja "aktiivisesta" seuraamisesta, ja Stella teki ihan huippua seuraamista! Vasemmalle käännöksetkin oli tosi upeet! Juoksussa oli pomppuloikat mukana, tätä täytyy treenata vielä ja paljon. Jäävät katsottiin läpi vain nopeasti, kaikki jäävät olivat taas palanneet pieneen mieleen, ja ne suoritettiinkin oikein mukavaa vauhtia, maahanmeno on taas sitä mitä se oli ennenkin, eli koira vaan tipahtaa vauhdista! Istumisessakaan ei ole mitään ongelmia. Otettiin kaukot vain avoimen tyyliin, ja mukavasti ne meni, Stella heilutti kokoajan häntäänsä. Luoksetuloja otettiin muutamaan kertaan, läpijuoksuna ja pari pysähdystä, ihan näppärät. Ääntähän tosin tämänkin liikkeen aikana lähtee! Paikkamakuuta ei otettu, sitä on aika turha treenailla yksin, kun yksin siinä ei ole minkäänlaista ongelmaa.