Alunperinhän suunnitelma oli sellainen, että; Me ollaan Oskun kanssa edustamassa leikkejä agirotujoukkueessa. Mutta Osku oli ilmeisesti asiasta eri mieltä, ja päätti venäyttää jalkansa ennen kisoja, joutui äippä paikkaamaan.

Viideltä aamulla lähdetiin matkaan, ainoa joka oli innoissaan koko hommasta oli Mimmi.
Ehjinä päästiin kaikki perille. Ja Mimmi oli ihan intona. Löydettiin hyvä paikka aika läheltä rataa.
Kun rataa oltiin rakentamassa, mentiin me siihen viereen ihmettelemään, että mitäs ne on meille sinne keksineetkään? Rata oli potentiaalinen hyllyrata ainakin, kun ohjattavana koirana on Mimmi. Keinu heti putken jälkeen (ihan varmana on lentokeinu) yms...
Rataantutustumisessa ajatusmaailma muuttui kuitenkin sen verran, että sehän oikeesti tuntu suht kivalta radalta, kun ei jäänyt hinkkaamaan sitä yhtä kohtaa rataantutustumisessa vaan katto sitä kokoajan ihan täytenä kokonaisuutena pysty miettimään asioita paljon paremmin ja keksi vielä muutaman hyllykohdan radasta lisää.

Leikkijoukkue oli heti toisena vuorossa, joten kauheasti ei ollu aikaa katsella edes toisten suorituksia. Mimmi lähti kolmantena leikeistä. ensimmäinen este hyppy, toinen A (johon käännyttiin melkein 360 astetta), neiti otti nätisti kontaktit. Esteet 3-7 ei valittamista, kahdeksantena oli kuitenkin kepit, joihin otettiin sisäänmenossa yksi kielto ja noin puolessa välissä keppejä Mimmi jätti yhden kepin pujottelematta. Kepeiltä renkaalle, renkaalta hyppy, pussi pussilta noin 90 astetta putkeen, josta suoralinja puomille (sinne ei kuitenkaan menty) vaan taas käännyttiin keinulle (eikä muuten ollu lentokeinu!) hyppy, hyppy, putki, puomi ja pientä hyppykieputusta, siinä se. Leikkijoukkueesta parastulos 10 vp.
Ja fiilis oli aivan mahtava, vanha mamma teki sen taas, aina se jaksaa yllättää niin positiivisessa kuin negatiivisessakin! Radasta jäi tosi hyvä fiilis, vaikka alkuun rata tuntui niin kamalan hankalalta, mutta tänään se sopi Mimmille mainiosti! :)

 

-Kuvia myöhemmin-